“ÅRHUS”-pladeprojekt [2009]

 1. Går igennem Århus med en Hund
 2. Det er så koldt at stå herude når det er Vinter
 3. Cake no Trap
 4. Kom nu hjem Chris

Vi elsker afrikansk musik!

Vi har jo før spillet meget med “African Footprint” fra Ghana, og med “Los Reyes Del Tambor” fra Cuba, derudover har vi spillet afrobeat – og hørt afrobeat – i vores fritid.
Vi brændende lyst til at få afprøvet den nyerhvervede 24-spors båndmaskine der lige var blevet stillet op i vores studie og satte os derfor for at lave en 10-tommer plade.
Route66
 fra Århus var med på ideen – så vi manglede bare sangene.

Da SPOT-festivallen bad os om at fortolke gamle Århus-numrer, i forbindelse med noget fødselsdags-agtigt noget(?) opstod idéen om at lave afrobeat inspirerede fortølkninger af kendte Århusianske hits – og VUPTI: pladen var født.

Det er altså gamle Århus-sange (4 styks), som vi har skam-afrodiseret til ukendelighed.
Her er en live version af Hunden Gennem Byen, fra Danmarks Grimmeste Festival. Nummeret er også at finde på pladen.

Bare Spil Noget Lårt [2009]

 1. Kongen af Pop
 2. Stig nu ned
 3. Svinger noiaen
 4. Skinke med Laksko
 5. Kære Kirsten
 6. Lille Pis
 7. Svalben
 8. Hans Rejeman
 9. Postbud
 10. Piger i Farver
 11. Bomulden og Tanten
 12. Smuk lange og Grøn
 13. Elskning

Bare Spil Noget Lårt. Udgivelsen endte som den “klassiske 2′er”  altså ikke en plade der fik så meget opmærksomhed af radio osv. Delvist pga. vores egen stædighed, da vi ikke var villige til at tilpasse numrene til P3′s skabelon. Idéen til den lidt underlige tittel på pladen kom af vores tilgang til musik på daværende tidspunkt. Det var en slags statement om at lege og eksperimentere sig frem til et kreativt output uden for meget bagtanke og koncept tænkning. Det er en plade der breder sig over flere forskellige genrer både reggae, disco, 60′er rock og dancehall.